Kerstwens – Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Arnold kremer

Gepost in Nieuws door
Arnold kremer

Beste Ondernemer,

Het jaar is bijna voorbij en de feestdagen komen eraan. In deze roerige tijden, waar de oorlog soms erg dichtbij komt, wensen we iedereen vooral veel Paais & Vree.

Onze kerstwens dit jaar is geschilderd door Peggy de Vries. Het betreft een schildering op een elektriciteitkast en maakt onderdeel uit van ‘Tour Elektrik Peize’. Een project van Jennifer Joedo, waarbij lokale kunstenaars door heel Peize elektriciteitkasten hebben beschilderd. Ondernemers Netwerk Peize heeft een kast gesponsord. Het ontwerp van de kerstkaart is van Sjoerd Lautenbach. Hierbij willen we Jennifer, Sjoerd en Peggy bedanken voor hun bijdrage. Klik hier voor meer informatie over Tour Elektrik Peize

Dan vragen we je nu onverdeelde aandacht voor het volgende:

Graag nodigen wij je uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst 2024 van Ondernemers Netwerk Peize.

De meest gezellige en leuke bijeenkomst van het jaar, waar we elkaar allemaal weer eens zien en hopelijk ook kennis kunnen maken met nieuwe Ondernemers uit Peize.

Wanneer: Donderdag 18 januari 2024 vanaf 19.30 uur
Waar: Schuiling wonen & slapen, Hoofdstraat 33 Peize

Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we, na een toost op het nieuwe jaar, meer horen van Robbert over de ins en outs van zijn vak.

Robbert heeft de nieuwjaarsbijeenkomst in de agenda geplaatst. Daar kun je je aanmelden. Als je een account hebt log je in om je aan te melden. Heb je nog geen account en ben je wel lid dan kunt je je aanmelden via het formulier en creƫer je tegelijkertijd je eigen account voor de website. Als je geen lid bent en vrijblijvend wilt deelnemen (kennismaken) kun je je ook aanmelden via het formulier.

Aanmeldpagina Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Met hartelijke groet,
Je collega ondernemers uit Peize

Ondernemers Netwerk Peize