Gratis toegangskaarten Promotiedagen W-N-T Plein 7 en 8 november

Sjoerd Lautenbach

Gepost in Nieuws door
Sjoerd Lautenbach

Beste leden van Ondernemers Netwerk Peize,

Op 7 en 8 november zijn de Promotiedagen in Martiniplaza Groningen. Gemeente Noordenveld heeft dit jaar een gezamenlijk plein samen met buurgemeenten Westerkwartier en Tynaarlo. Op dit groene, levendige en vitale plein staan verduurzaming en vergroening centraal. Een plek waar bedrijven elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en zakendoen. Via onderstaande link kunt u een gratis toegangskaart reserveren:

Gratis toegangskaart Promotiedagen

🚍 Gezellig met de bus naar Martiniplaza? Meld je aan!

Om zoveel mogelijk ondernemers uit onze gemeente de kans te geven een rondje te maken op de Promotiedagen, hebben wij als gemeente een bus geregeld. Deze vertrekt dinsdag 7 november om 18.45 uur vanaf bushalte rondweg Peize naar Martiniplaza. Ook kun je met de bus mee terug. Wil jij met de bus mee? Meld je dan vóór zaterdag 4 november aan via ez@promotiedagen.nl. Op woensdag 8 november zal er geen bus rijden richting Martiniplaza.

Netwerkborrel en presentatie van Annemarie van Gaal

Ook dit jaar is er weer hard gewerkt aan een bruisend programma. Op dinsdag 7 november komt Annemarie van Gaal het publiek inspireren. Annemarie is financieel expert en één van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers en vertelt bevlogen over haar ondernemerservaringen. De lezing begint om 19.00 uur op het W-N-T plein. Na afloop is er een netwerkbijeenkomst voor bezoekers.

Deelsessies

Dit jaar kunnen bezoekers op het W-N-T plein hun horizon verbreden en deelnemen aan sessies over thema’s die ons de komende jaren zullen bezighouden. Professionals delen hun kennis en expertise, geven u nieuwe inzichten, laten de nieuwste trends zien en natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag.

We zien u graag terug op het Westerveld-Noordenveld-Tynaarlo Plein tijdens de Promotiedagen op 7 en 8 november in Martiniplaza.

Met vriendelijke groet,​​​​

Haris Dzelilovic & Duco Schenk
Team Economische zaken

Ondernemers Netwerk Peize