Bericht van het bestuur

Beste leden van ONP,

Dankzij een prachtige start van het jaar en interessante activiteiten tijdens de afgelopen maanden kijken we terug op een succesvol halfjaar voor ons ondernemersnetwerk. Met deze mail staan we graag even stil bij een aantal zaken.

Activiteiten

Na een nieuwsjaarsbijeenkomst bij de ‘Limoncello baas’ van Peize zijn we op bezoek geweest bij P&P projects in Groningen waarbij iedereen met een prachtig gedrukt shirt naar huis is gegaan. Vervolgens hebben we een ‘coachavond’ gehad waarbij we hebben geleerd hoe je als ondernemer invloed hebt op je eigen vitaliteit. En onlangs hebben we het eerste half jaar feestelijk afgesloten tijdens de zomer-BBQ.

Ondertussen wordt er gewerkt aan een programma voor het komende halfjaar. Na de zomer starten we op 28 september met een bezoek aan de taartenbakker van Paais. Deze bijeenkomst wordt gecombineerd met een presentatie van Angelique, zij zal ons voorzien van kleur- en stijladvies.

Heb je nu ook een leuk idee voor een activiteit, laat het dan vooral weten. Samen kunnen we er vast iets leuks van maken.

Leden

Steeds meer Peizer-ondernemers leren het netwerk kennen en het ledental is gegroeid tot meer dan 60. Dit maakt het netwerk steeds interessanter. Om echt iets voor elkaar te kunnen toevoegen willen we graag meer inzicht geven in ieders bedrijfsmatige activiteiten. Om antwoord te geven op wie je bent, wat je doet en waar we elkaar bij kunnen helpen zoeken we naar werkvormen die tijdens de bijeenkomsten kunnen worden ingezet, input hiervoor is van harte welkom. Ondertussen is Sjoerd van HLDR met onze website aan de slag waarop iedereen zichzelf straks kan presenteren. Een update volgt na de zomervakantie.

Gemeente

Tijdens de bbq waren Jos Darwinkel, Wethouder Economische Zaken. En zijn collega Haris Dzelilovic, beleidsmedewerker Economie, ook aanwezig. Zij vinden het belangrijk om de aansluiting met ondernemers in de gemeente te onderhouden en gingen graag op onze uitnodiging in. Momenteel zijn zij bijvoorbeeld bezig om invulling voor de stand van de gemeente tijdens de Promotiedagen te bepalen. Mocht je hier een idee over hebben dan brengen wij je graag met ze in contact.

Sponsoring

Afgelopen periode hebben we als stichting een donatie gedaan aan de open atelier route Noordenveld. Ook hebben we het project van Jennifer Joede ondersteunt. Zij gaat een aantal elektriciteitshuisjes in het dorp beschilderen. Hiervoor zijn meerdere donaties welkom, vanaf 100 euro kun je al een bijdrage leveren. Meer informatie hierover vind je in de bijlage.

Veel van jullie zullen de komende periode van hun vakantie gaan genieten. Wij wensen iedereen een fijne zomer.

Met vriendelijk groet,

Roelant, Arnold en Ate

Ondernemers Netwerk Peize