Ambachtelijke bakkerij Paais! opent haar deuren voor publiek

Sjoerd Lautenbach

Gepost in Nieuws door
Sjoerd Lautenbach

Artikel van: ditispeize.nl

Om het probleem van een te kleine wordende werkruimte in hun proeflokaal ‘P.S. koffie, thee & taart’ in Groningen op te lossen zijn taartenbakker Marcel Scholtalbers en zijn team uit gaan breiden naar Peize. Aan de Hoofdstraat 13a is vanaf komende zaterdag officieel hun ambachtelijke bakkerij ‘Paais!’ geopend. Na al een half jaar hier de taarten, koeken, scones en meer voor het proeflokaal in Groningen te hebben gebakken kan ook Peize er nu van genieten.
Komende zaterdag opent bakkerij Paais! om half tien de deuren. Iedereen die nieuwsgierig is naar de verse producten, die met natuurlijke regionale ingrediënten worden bereid, kan onder het genot van een kopje koffie of thee deze komen proeven. ‘Vanaf zaterdag gaan we de verse baksels, waaronder onze zeer populaire worteltaart, appeltaart en cheesecake, ook vanuit Peize verkopen’, vertelt een enthousiaste Scholtabers. Naast de fysieke winkels is er ook de mogelijkheid om taarten online te bestellen alsook voor een lekker ontbijt.
‘Voor in met name de weekenden zoeken we trouwens nog personeel in Peize die affiniteit met het taartbakken hebben. Interesse? Loop even binnen!’

18 februari opening van ambachtelijke bakkerij PAAIS!

Met trots kondigen wij de opening van ambachtelijke bakkerij PAAIS! in Peize aan. Op 18 februari openen we aan de Hoofdstraat 13a onze deuren voor het publiek.

Wij nodigen iedereen van harte uit om onder het genot van een verse kop koffie onze smaakvolle en ambachtelijke producten te komen proeven.

Met vriendelijke groet,

Marcel Scholtalbers en het team

Ondernemers Netwerk Peize